И днес продължаваме с нашите промоции!

Black friday българия – и това доживяхме, но при нас е важно да се видим и да изберете това от което наистина имате нужда! ЗАПОВЯДАЙТЕ в ОфисиТЕ!

до – 80% за смартфони, лаптопи и периферия !

твърди отстъпки за всички налични продукти от :

50% за калъфи и протектори за смартфони!

– съвместими консумативи – 20%

– флашки – 25%

– велосипеди – 20%

– Телевизори – 10%

SliderBanner10 25 50 20

Подаръка ще е и за тези поръчали онлайн от сайта на Ardes.bg и посочили нашия магазин като доставчик:)

SliderBanner

Ето как!

2 1

Сподели с приятели:


Въпреки , че не искаме да използвам думите “ Черен петък“ или в превод “ Black Friday “ защото за нас пазаруването трябва да е свързано с удоволствие и с разумно решение, като партньори от Верига за техника Ardes.bg Ви предлагате да посетите нашия магазин и ще поръчаме за Вас продуктите в разпродажба и за да Ви е интересно , ще Ви подарим и

Предплатената карта „Универсална Прима“ включва 5000 минути към петима приятели.

Защото сме ОфисиТЕ и Вие сте важни за нас!

Подаръка ще е и за тези поръчали онлайн от сайта на Ardes.bg и посочили нашия магазин като доставчик:)

SliderBanner

 

Ето как!
1

2

Сподели с приятели:

„Математиците са нещо като французите: каквото и да им кажеш, те си го превеждат на своя си език и то веднага се превръща в нещо съвършено различно.“ – 960 лайка
-Гьоте
СОУ „Проф. д-р. Асен Златаров“

Тези малчугани си получиха ваучерите и тортата , защото бяха подготвени и на място докладваха как ще оползотворят средствата предоставени им за тях, класа и за благотворителност:)

На награждаването присъстваха и другите участници. Те получат и ваучер от нас, за да изберат своите награди:) Защото са „МОЯТ КЛАС“ 🙂

Ами това е за тази година! Да благодарим и на 68 набор – защото са щедри и обичат родното си място:)

DIS_4275 DIS_4277 DIS_4287 DIS_4295 DIS_4297 DIS_4301 DIS_4304DIS_4308

Сподели с приятели:


Ето го и временното класиране, до края на октомври може да подкрепите, вашия фаворит или да се включите като изпратите снимка на класа ви на лично съобщение на страницата Офисите – всичко за Вас и Вашия бизнес – изпратете ни и кратко описание на Вашия клас и мото на класа за да се рекламирате по- добре. Спечелилият клас ще е събралия най- много „лайкове“ в периода 07.10.2015-01.11.2015г. в създадения албум за тази цел. Желаем успех на всички!

 1. 10а клас от СОУ „ПРОФ. Д-Р Асен Златаров” – 71 лайка
  „Всякакви индивиди, чак човек да им завиди“ – Засега „батковците“ отнесоха първите участници, чак човек да им завиди, но има още доста дни:)12079065_992483264135122_4109067124295302836_n
 2. „Математиците са нещо като французите: каквото и да им кажеш, те си го превеждат на своя си език и то веднага се превръща в нещо съвършено различно.“ – 39 лайка
  -Гьоте
  СОУ „Проф. д-р. Асен Златаров“
  Всъщност вече в 9а клас:) – Тези осмокласници, които всъщност са деветокласници засега са втори, но във врата им дишат:)
  12105922_992069520843163_4944810430672715093_n
 3.  Трети засега – 9 б клас. Соу“ проф д-р Асен Златаров“ -Най-добрият начин да научиш нещо,е сам да го откриеш! – Дано да открият пътят за първото място – отбелязвайте се на снимката, споделяйте и коментирайте – това определено ще ви донесе повече лайкове:) – 37 лайка
 4. Четвърти засега са момчетата и момичетата от с. Поповица – Това са учениците от трети клас на ОУ“Христо Ботев“, с. Поповица, общ.Садово , обл. Пловдив и техният възпитател, С. Кичуков, мигове преди лятната ваканция, щастливи изглеждат-нали? – 15лайка12096232_989011554482293_879170721279168931_n

 

Сподели с приятели:

Отново дойде време за конкурса моят клас
Този път наградата е ясна – спечелилия клас ще получи три ваучера от 100 лева – за благотворителност, за класа и за шоу Естествено ще получите и други предметни награди:)
Така че до края на октомври изпратете снимка на класа ви на лично съобщение на страницата Офисите – всичко за Вас и Вашия бизнес – изпратете ни и кратко описание на Вашия клас и мото на класа за да се рекламирате по- добре. Спечелилият клас ще е събралия най- много „лайкове“ в периода 07.10.2015-01.11.2015г. в създадения албум за тази цел. Желаем успех на всички!

Със изключителната подкрепа на набор 68!

Сподели с приятели:

– Купувам си стока от магазин или друг търговски обект, но след това се оказва, че стоката не съответства на това, за което съм заплатил или забелязвам някакъв дефект (например повредена  е една от буксите на телевизора). Тук възниква правото ми на рекламация – имам право да изисквам от продавача:

 • да замени стоката с нова или
 • да я ремонтира (да я преведе в състоянието, за което съм заплатил).

– Първото нещо, което трябва да направя е да се уверя, че касовата бележка (фактура или друг удостоверяващ плащането документ) е у мен. Няма място за притеснения, ако съм загубил търговската гаранция, защото освен нея – имам и законова гаранция, произтичаща от Закона за защита на потребителите. Законовата гаранция ми дава право да направя рекламация на стоката в срок от 2 години, като ако го сторя през първите 6 месеца, не е нужно аз да доказвам, че стоката е била с дефекти към момента на продажбата – това се предполага.

– Ако си пазя търговската гаранция и тя е по – благоприятна за мен,  ще се възползвам и от нея. За някои стоки – например бойлери, хладилници, перални и т.н. срокът на търговската гаранцията е 5 години, но обикновено това е придружено и с условия – да извършвам редовно профилактика и т.н.

– При някои стоки  продавачите дават търговска гаранция от 30 дни, но дори и след това аз все още мога да използвам законовата си гаранция. Трябва да запомня, че независимо от търговската гаранция продавачът отговаря за липсата на съответствие на потребителската стока съгласно правата ми на потребител, произтичащи от Закона за защита на потребителите.

– След като реша да правя рекламация, мое право е да си избера къде да го сторя:

 • в магазина, където съм закупил стоката;
 • на адреса на управление на търговеца;
 • на друго място, посочено от търговеца;
 • във всеки магазин на търговеца на територията на страната.
 • -Ако някой от служителите ме препрати на друг адрес (по закон аз не трябва да имам никакви затруднения или разходи, свързани с отстраняване на дефекта) или ми каже, че рекламации се правят само в определени дни и часове (търговецът е длъжен да приема рекламации през цялото работно време), ще поискам да говоря с управителя или ще изискам писмен отговор, който по-късно може да ми послужи (например при подаване на жалба до КЗП, завеждане на съдебен иск и т.н.).

– След като направя рекламацията (устно или писмено), трябва да се уверя, че е вписана в регистъра за рекламации и да поискам входящ номер. След вписването търговецът има 30-дневен срок:

 • да замени стоката с нова или
 • да я ремонтира (да я преведе в състоянието, за което съм заплатил) – извършените ремонти се отразяват в гаранционната карта и срокът на ремонта се прибавя към гаранционния срок.

– Ако се окаже, че нито едно от двете не е възможно,  то имам право:

 • да получа обратно парите си;
 • на отбив от цената.

– След като рекламацията ми бъде удовлетворена,  имам право да получа от търговеца документ за това.

При отказ на продавача да уважи рекламацията, имам право:

 • да подам жалба до управителя на търговския обект или на фирмата;
 • да подам жалба до Комисията за защита на потребителите (КЗП е длъжна да се произнесе в срок от 30 дни);
 • да заведа съдебен иск срещу търговеца, като имам право и на обезщетение за вреди, претърпени в следствие от дефекта на стоката (гръмнал бойлер) или ако съм направил някакви лични разходи за отстраняване на проблема (закупуване на алтернативна стока).

Независимо, коя възможност ще избера, нека не забравям да приложа всички документи  – КАСОВА БЕЛЕЖКА, ПИСМЕН ОТКАЗ ЗА РЕКЛАМАЦИЯ, ОТГОВОР ОТ ЖАЛБАТА МИ ДО УПРАВИТЕЛЯ И Т.Н.

Всяко споразумение или договор сключено между мен и продавача, което ограничава или изключва гореспоменатите права е нищожно и не трябва да се съобразявам с него.

Телефон на потребителя – 0700 111 22

Сподели с приятели: