РисункаТА

Организираните празници – Рисунка на асфалт, създадени от нашата фирма ОфисиТЕ преди петнадесет години с подкрепата на много преподаватели по рисуване от гр. Първомай и участието на толкова много деца ни карат отново да възобновим този празник, в които участниците бяха и организатори. Щ се радваме на Ваши предложения за възобновяването на този празник. Тук ще качим видеозаписите от няколко празника, които са любителски, но пък ще Ви върнат към детските години. Моля напишете коментари с Ваши виждания за възобновяване на празника.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Щастливи сме да Ви съобщим, че отново ще възобновим нашия празник, който преди 15 години за пръв път съвместно с преподаватели по рисуване и много деца организирахме:)

Този път празника ще бъде възобновен с участието на Народно читалище „Св.Св. Кирил и Методий“ гр. Първомай, като организатор, а основен спонсор, ще бъде австрийската фирма

Brevillier Urban & Sachs

и представителя и за България на марката изтеглен файл фирма МВ&М.

…… и разбира се ОфисиТЕ 🙂

Радваме се и се надяваме, че освен децата , които ще рисуват –  а поканени са всички :), ще дойдат и тези , които преди 15 години рисуваха на асфалта пред бутик за цветя „Дивна“:)

Дата 11. ноември 2015г., място  – Читалището, час 14:30часа, а материали за рисуване, ще бъдат осигурени на всички:)

11232224_979120565471392_5555369645726278913_n

Сподели с приятели: