Общи условия за пазаруване

Уважаеми клиенти,
Настоящите Общи условия уреждат отношенията, свързани с осъществяването на електронна търговия, по смисъла на ЗЕТ, между доставчика на услуги на информационното общество „ОфисиТЕ” ООД, със седалище и адрес на управление гр. Първомай, ул. „Княз Борис I” №№ 28, вписано в Търговския регистър на Агенция по вписванията с ЕИК 160028005, национален телефон: 033662371, 033662007 , e-mail: office2000@abv.bg наричано по-долу за краткост „ОфисиТЕ” от една страна, и от друга страна – Получателят /-ите/ на услуги (наричан „Потребител /-и/”), които услуги се предоставят чрез домейн: www.ofisitebg.com, наричан по-долу за краткост „сайт”.

Настоящите общи условия дават информация на потребителите за правата и задълженията им при използване на информацията и услугите в сайта. Всеки потребител, работещ със сайта, е обвързан с правилата на настоящите общи условия от момента на влизане в сайта до напускането му.

Ofisitebg.com е интернет сайт на фирма Офисите ООД и има за цел да представи продуктите и услугите, които фирмата и нейните партньори предлагат на пазара. За всички продукти, които се предлагат на интернет сайта, Офисите ООД е оторизиран дилър или представител на директните вносители.

Цените на стоките, обявени в интернет сайта са валидни само за покупка чрез електронния магазин www.ofisitebg.com

Цялата информация относно предлаганите за продажба чрез електронния магазин стоки включително, но не само технически характеристики, гаранционни условия, начин на употреба и т.н. е предоставена от производителя, респективно вносителя на съответната стока

Ofisitebg.com си запазва правото да извършва промени в общите условия без предварително известие.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИИ

С попълването на онлайн форма за участие в промоция с награди или изтегляне на рекламни материали, участникът дава изричното си съгласие за събиране и обработка на личните му данни на Организатора на промоцията за целите на промоцията, за други промоции и активности, които ще се провеждат в бъдеще от Офисите ООД, както и за получаване на SMS или E-mail промоционални съобщения.

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА

За да направите поръчка е препоръчително първо да се регистрирате, но регистрацията не е задължително условие. Ofisitebg.com се ангажира да не разпространява информацията с личните Ви данни извън фирмата и лицата или агенциите*, наети от фирмата да събират, класифицират и обработват информация за нея.

Потребителите се ангажират да не предоставят данните си за достъп (име и парола) до личния си профил, както и информацията, съдържаща се в техния профил.

Ofisitebg.com си запазва правото да прекратява регистрация на потребител, да премахва или редактира съдържание, да отказва достъп или изпълнение на поръчки по свое усмотрение.

Наличността на всеки продукт е обозначена чрез легенда за удобство на потребителите. Ofisitebg.com си запазва правото наличността и сроковете на доставка да се уточняват по телефон или e-mail, в момента на обработка на поръчката. Ofisitebg.com не носи отговорност за спазване на сроковете на доставка за продуктите, които са обозначени, че са само чрез заявка или с доставка за определен период и не са налични в склада на фирмата.

Цените в сайта са в лева и с начислен ДДС. В цената на продукта не се включва стойността на доставката и дължимите такси при плащане.

При поръчка потребителят посочва основните параметри според дадените в сайта възможности: брой, производител, доставка, цвят, модел и др.п. Потребителят задължително посочва адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка, за да може да бъде стартирана. Непопълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация, не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката.

Потребителят се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди всички детайли по нея, след като оператор на Ofisitebg.com се свърже с него по телефон или e-mail.

Потребителят е съгласен, че комуникацията по електронен път удовлетворява неговите изисквания спрямо закона и той я приема равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона.

Поръчаните онлайн стоки могат да бъдат доставени, на посочения от купувача адрес, от куриерска фирма, в офис на куриер,  Оfisitebg.com, според желанието на клиента. Доставката на поръчки над 149.99 лв е безплатна. Във всички останали случаи разходите за доставка, когато тя е до дома или офиса на клиента или до офис на куриер, са 4.99 лв и се поемат от клиента.
Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни (зависимост от наличността в склада) с изключение на поръчките, направени в почивните или празничните дни, където срокът може да е по-дълъг. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Някои населени места може да се обслужват от куриера по предварително фиксиран от него график. Възможни са изключения при специални поръчки, когато срокът за доставка може да бъде по-дълъг от 3 работни дни.
Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати (ако все още не са) поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офис на куриера до поискване от потребителя.
Оfisitebg.com или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефон или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.
В случай, че не може да изпълни поръчката, тъй като продуктът не е в наличност, Оfisitebg.com ще информира клиента за тази ситуация.
Поръчаната техника ще бъде подобаващо опакована, заедно с придружаващите я документи. Имате възможност да отворите пратката и прегледате техниката, преди да платите на куриера. Трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката, когато получавате пратката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.

Начин на плащане

Оfisitebg.com предлага следните начини на разплащане:

  • В БРОЙ – Платете в брой на каса в най-близкия магазин на ОфисиТЕ тук;
  • С КАРТА – Платете с дебитна или кредитна карта онлайн или на каса в най-близкия магазин на ОфисиТЕ;
  • ЧРЕЗ ePay – Платете онлайн чрез системата на ePay; КИН:1129226782 – Офисите ООД
  • С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ – Заплащате поръчаната стока при получаването и от куриер. Ще получите гаранционна карта, касов бон и фактура (по желание);
  • С БАНКОВ ПРЕВОД – Банкови данни – Банка ДСК АД, IBAN: BG35STSA93000011990406, BIC: STSABGSF. След поръчка ще получите проформа фактура за плащане и след като платите, ние ще изпратим поръчаната стока до желания адрес;
  • НА ИЗПЛАЩАНЕ – Кандидатствайте за стоки на изплащане с JetCredit, UniCredit и TbiCredit в магазин на Оfisitebg.com.

 

А за тези, които не са ни разбрали до тук –  да обобщим:)))

 

Уважаеми клиенти,

Настоящите Общи условия уреждат отношенията, свързани с осъществяването на електронна търговия, по смисъла на ЗЕТ, между доставчика на услуги на информационното общество „ОфисиТЕ” ООД, със седалище и адрес на управление гр. Първомай, ул. „Княз Борис I” №№ 28, вписано в Търговския регистър на Агенция по вписванията с ЕИК 160028005, представлявано от , национален телефон: 033662371, 033662007, e-mail: office2000@abv.bgнаричано по-долу за краткост „ОфисиТЕ” от една страна, и от друга страна –  Получателят /-ите/ на услуги (наричан „Потребител /-и/”), които услуги се предоставят чрез домейн: www.ofisitebg.com, наричан по-долу за краткост „сайт”.

Една от целите на Общите ни условия е да успокоим  Вас, Потребителите, че ние сме дружество, регистрирано като Администратор на лични данни съгласно чл. 14 ал. 4 от Закона за защита на личните данни. На страницата ни www.ofisitebg.comсе съхраняват само данни,  които са свързани с поръчките и доставянето на заявеното. Ние гарантираме на Потребители си неприкосновеността и конфиденциалността на предоставената информация и лични данни, съхраняващисе във фирмена база данни, без външен достъп. След като вече се чувствате спокойни, можете да приемете тези наши условия, с което безсрочно, изрично и безусловно се съгласявате да събираме, съхраняваме, обработваме и използваме  предоставените ни от Вас лични данни единствено с цел изпълнение на договора за покупко-продажба и доставка на поръчаните стоки.Дори и да бъдат използвани в друга насока то всичко ще бъде съобразено с българското ни законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката,  а разбира се и правилата за морала и добрите нрави (информация изискана от компетентни държавни органи, длъжностни лица и кредитори).

Стига толкова за вашите лични данни. Нека Ви кажем няколко думи и за стоките, които предлагаме. Цените са посочени в лева, като са включени всички данъци и такси, с изключение на пощенските/транспортните разходи, свързани с доставката. Важно е да подчертаем, че пазаруване стоките по цени, който са били действащи към момента на извършване на поръчката.  Възможно е някои от стоките, които ги има в сайта да не са налични в търговските ни обекти. Относно описанието на продуктите не ни се сърдете ако нещо, което не е от основните характеристики е пропуснато. Цялата информация за стоките, която виждате в нашия сайт ни е предоставена от производителя, респективно вносителя на съответната стока. Именно затова не носим отговорност при невярно, неправилно или неточно представена информация, вярна информация представена по заблуждаващ начин, при разминаване между представеното фактическо и действителното положение, както и при печатни грешки.

Момент да се почувстваме като собственици – имаме пълното право да извършваме всякакви промени, независимо кога, по отношение на информацията в сайта, включително и отнасящата се до стоки,  услуги и характеристики на стоките. Съгласявайки се с Общите условия, Вие трябва да се чувствате уведомени за тези промени в момента, в който те влезнат в сила, а това става с публикуването им. Съществува и следният момент – поръчвате си дадена стока, но към този момента част от информацията за нея не е актуална или наличността е била изчерпана. В такъв случай Вие ще бъдете уведомени чрез предоставения от Вас телефонен номер или електронен адрес.

Правата ми като потребител:


*Оfisitebg.com си запазва правото да поиска авансово заплащане на поръчаната стока по банков път, като за това клиентът получава фактура за авансово плащане с посочени банкови сметки и поръчката започва изпълнение едва след получване на капаро или цялата сума.

 

Сподели с приятели: