Меню
Меню
Изгодни оферти за 14 февруари 2022 г. от ofisitebg за нея и него

06.02.2022 21:32

Изгодни оферти за 14 февруари 2022 г. от ofisitebg за нея и него

Денят на любовта чука на вратата. Купидон е тук, за да Ви помогне да намерите подходящия подарък за Вашата половинка.

Специални оферти за НЕЯ:

I. Комплект преса за изправяне на коса и сешоар Philips (BHP398/00)

Купи тук

Едно розово изживяване специално от марката Филипс за деня на любовта.  

Комплектът съдържа сешоар и преса за изправяне. Компактният дизайн на уредите ги прави лесни за пренасяне и съхраняване. Сешоарът е с мощност от 1600 W, а пресата загрява до 210 C. Косата на половинката Ви ще изглежда зашеметяващо. А цената на продуктите не е за изпускане.

II. Фотоепилатор Philips Lumea Advanced (BRI921/00)

Купи тук

Подарете на половинката си неповторимо изживяване с фотоепилатор Philips Lumea Advanced на цена, която си заслужава. Ефективността на продукта е несравнима. Всяка жена ще остане впечатлена от бързите резултати, които може да постигне в домашни условия само с натискането на един бутон. От Philips са разработили безплатно мобилно приложение, което следи извършените процедури и напомня за следващите. Към фотоепилатора получавате и бонус - тример тип писалка за употреба при най-труднодостъпните места.


III. Козметично огледало с вградена батерия Beurer (BS 39)

Купи тук

Огледалце, огледалце, телефона можеш ли да ми заредиш?

Много добър практичен подарък, чиито размери позволяват да се пренася лесно дори в най-малките дамски чанти. От една страна е козметично огледало и то с лед осветление, а от друга вградена батерия с 3000mAh заряд. Подходящ за зареждане на смартфони, таблети, четци на електронни книги и др.

IV. Електрическа четка за зъби Philips Sonicare S3100 (HX3673/11)

Купи тук

Нека бъде електрическа.

Добър подарък за ежедневна употреба, с който половинката Ви ще заблести с услепителна усмивка. В пъти по-добра от ръчната, в пъти намалява плаката, в пъти по-здрави венци и зъби. Резултатите са налице от първото измиване. Заедно с електрическата четка за зъби получавате и кутия за съхранение и пренасяне. Подарете здраве.

V. Xiaomi 11 Lite 5G NE, 128GB, 8GB RAM, Dual SIM

Купи тук

Peach Pink е цветът.

Розовото ще подходи на всеки тоалет. Последният модел на Xiaomi 11 Lite 5G NE има 8GB RAM памет, а капацитета на батерията е 4250mAh. Не се притеснявайте от изпускания и надрасквания, мобилният телефон е защитен с Corning Gorilla Glass 5. Моделът има тройна задна камера с LED светкавица, а за перфектното селфи 20MP предна. Инстаграм, готви се.


VI. Смарт часовник Canyon (CNS-SW78)

Купи тук


Кой не би се зарадвал на красив и елегантен дизайн на смарт часовник на достъпна цена с отлични характеристики?

Освен, че показва часът и датата, часовникът измерва пулс и крачки. С него можете да управлявате по-лесно приложенията от мобилния си телефон. Съвместим с операционните системи iOS на iPhone и Android. Моделът на Canyon може да закупите с розова или с черна каишка и корпус. Няма да сгрешите ако запожите на достъпното.


Специални оферти за НЕГО:

I. Тример Philips One Blade Pro Face (QP6530/15)

Купи тук

Един неостаряващ подарък, който би зарадвал всеки мъж.

Вместо 3 уреда получава 1, който подстригва, бръсне и оформя. Тримерът Philips One Blade Pro Face прави всичко. Уредът е водоустойчив, лесно се почиства. Батерията издържа 90 минути непрекъсната работа само с 1 час зареждане.


II. Машинка за подстригване Philips Hairclipper Series 3000 (HC3505/15)

Купи тук

Един от "must have" уредите на Philips, който всеки мъж трябва да притежава.

Използването на машинката за подстригване Philips Hairclipper Series 3000 е лесно и бързо, а след това прическата е професионална. Машинката има 13 настройки на дължина и е подходяща за всеки тип коса. Доверете се на практичното.


III. Фитнес гривна Xiaomi Redmi Smart Band Pro, черен (BHR5501GL)

Купи тук

Практична, удобна, многофункционална и на достъпна цена.

Фитнес гривната Xiaomi Redmi Smart Band Pro има вградени над 110 тренировки с функция за автоматично разпознаване и стартиране. Бързо ходене, бягане, изкачване, плуване и т.н. не представляват затрудения. Следи съня, издържа до 14 дни с едно зареждане. Зарадвайте половинката си с най-доброто.


IV. Motorola moto g60, 128GB, 6GB RAM Dual, Dynamic Gray

Купи тук

Не втора, не трета, а четворна задна камера с LED светкавица предлага моделът на Motorola moto g60.

Отлични параметри на мобилния телефон, които няма да разочароват неговите ползватели. Мобилният телефон има 6GB RAM памет и капцитет на батерията от 6000mAh с възможност за бързо зареждане. Не пропускайте да се възползвате от намаленията и да подарите на половинката си ново мобилно устройство.

V. Безжични слушалки Xiaomi Redmi Buds 3 Pro

Купи тук

Безжични, удобни с красив дизайн и цветови избор.

Новият модел слушалки Xiaomi Redmi Buds 3 Pro е с функция за активно подтискане на външния шум, безжично зареждане на кутията, 28 часа живот на батерията при слушане на музика и функция за свързване на две устройства. Какво по-добро? Моделите на Хаоми не разочароват.

VI. Samsung Galaxy XCover 5, 64GB, 4GB RAM, Dual SIM

Купи тук

Едно удароустойчиво и водоустоичиво предложение на мобилен телефон.

Samsung Galaxy XCover 5 има 4GB RAM памет и капцитет на батерията 3000mAh. Дизайн направен да впечатлява. Устройството крещи здравина и мъжественост.


Специални оферти за ТЯХ:


I. Пречиствател на въздух Xiaomi Mi Air Purifier 3C

Купи тук

Домът Ви никога не е бил по-чист.

Зарадвайте се взаимно и си подарете най-добрия от серията на въздохупречиствателите на Xiaomi. Устройтвото покрива площи от 20-35 m2. Довиждане прах!

II. Грил плоча Tefal Health Multi Grill (CB6A0830)

Купи тук

Уред, който си заслужава.

Ето и един представител на уредите за приготвяне на храна. Грил плочата Tefal Health Multi Grill е с оребрена и гладка повърхност за ефикасно и удобно приготвяне на храната. Зеленчуци или месо - не е никакъв проблем. Здравословно готвене с незалепващото покритие, за да гриловате без нужда от допълнително мазнина.

III. Таблет Lenovo TAB (TB-8505X), 16/2, LTE

Купи тук

Семейно щастие!

Ниска цена, удобни размери за употреба, щадящ екран за очите. Освен това Таблет Lenovo TAB TB-8505X работи със SIM карта за мобилен интернет. Правилният избор за цялото семейство.

IV. Стъклена електрическа кана Philips Series 5000 (HD9339/80)

Купи тук

Philips никога не разочарова.

Модерен, светещ дизайн, създаден за дълго ползване. Съвместимостта на електрическата кана е 1,7 л. Загрява водата за секунди. Прекрасно допълнение към всяка кухня.

V. Кафеавтомат Philips Series 2200 (EP2220/10)

Купи тук

Изживяване за милиони.

Сутрешното кафе не е имал такъв плътен и завладяващ аромат. Кафеавтоматът Philips Series 2200 е мутифукционален, който мели, обработва и Ви предоставя неустоимият вкус и аромат на кафе от пресни зърна. Любимото Ви кафе е на клик разстояние.

VI. Вертикална прахосмукачка Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light (BHR4636GL)

Купи тук

Иновативна, мощна, и изключително лека.

Лесна за използване и поддръжка. Вертикална прахосмукачка Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light е всичко това. Модерен дизайн за всеки Smart Home. Запознайте се с новото!

Избирайте на воля,  възползвайте се от намаленията и зарадвайте Вашите половинки.
Винаги на Вашето разположение,
Епикът на Офисите

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Оферти и промоции

Оферти и промоции

Изгодни оферти за 14 февруари 2022 г. от ofisitebg за нея и него

Изгодни оферти за 14 февруари 2022 г. от ofisitebg за нея и него

Денят на любовта чука на вратата. Купидон е тук, за да Ви помогне да намерите подходящия подарък за Вашата половинка на най-добрата цена с бърза доставка! Денят на любовта чука на вратата. Купидон е тук, за да Ви помогне да намерите подходящия подарък за Вашата половинка на най-добрата цена с бърза доставка! 2022-03-26T14:03:57+02:00 Изгодни оферти за 14 февруари 2022 г. от ofisitebg за нея и него

<p>Денят на любовта чука на вратата. Купидон е тук, за да Ви помогне да намерите подходящия подарък за Вашата половинка.</p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong>Специални оферти за НЕЯ:</strong></span></p> <h3>I. Комплект преса за изправяне на коса и сешоар Philips (BHP398/00)</h3> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong><span style="text-decoration: underline;"><span style="color: #0000ff;"><a href="https://ofisitebg.com/product/komplekt-presa-i-seshoar-philips-bhp39800" target="_blank" rel="noopener" title="Комплект преса и сешоар Philips (BHP398/00)">Купи тук</a></span></span></strong></span></p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11178/files/image/komplekt-presa-i-sesoar-philips-bhp39800-image_61bcea92541c5_1920x1920.jpeg" width="335" height="335" /></p> <p>Едно розово изживяване специално от марката Филипс за деня на любовта.&nbsp;&nbsp;</p> <p>Комплектът съдържа сешоар и преса за изправяне. Компактният дизайн на уредите ги прави лесни за пренасяне и съхраняване. Сешоарът е с мощност от 1600 W, а пресата загрява до 210 C. Косата на половинката Ви ще изглежда зашеметяващо. А цената на продуктите не е за изпускане.</p> <h3>II. Фотоепилатор Philips Lumea Advanced (BRI921/00)</h3> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><a href="https://ofisitebg.com/product/fotoepilator-philips-lumea-advanced-bri92100" target="_blank" rel="noopener" title="Фотоепилатор Philips Lumea Advanced (BRI921/00)">Купи тук</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11178/files/image/fotoepilator-philips-lumea-bri921-za-talo-i-lice-sas-senzor-za-cvat-na-kozata-15-minuti-za-dolnata-cast-na-krakata-trimer-tip-pisalka-satin-compact-image_6004a83add521_1280x1280.jpeg" width="343" height="343" /></span></p> <p>Подарете на половинката си неповторимо изживяване с фотоепилатор Philips Lumea Advanced на цена, която си заслужава. Ефективността на продукта е несравнима. Всяка жена ще остане впечатлена от бързите резултати, които може да постигне в домашни условия само с натискането на един бутон. От Philips са разработили безплатно мобилно приложение, което следи извършените процедури и напомня за следващите. Към фотоепилатора получавате и бонус - тример тип писалка за употреба при най-труднодостъпните места.</p> <h3><br />III. Козметично огледало с вградена батерия Beurer (BS 39)</h3> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><a href="https://ofisitebg.com/product/kozmetichno-ogledalo-s-vgradena-bateriya-beurer-bs-39" target="_blank" rel="noopener" title="Козметично огледало с вградена батерия Beurer (BS 39)">Купи тук</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11178/files/image/kozmeticno-ogledalo-s-vgradena-bateria-za-zarezdane-na-telefon-beurer-bs-39-3000mah-led-svetlini-image_603c0c9287e52_1920x1920.jpeg" width="359" height="397" /></span></p> <p>Огледалце, огледалце, телефона можеш ли да ми заредиш?</p> <p>Много добър практичен подарък, чиито размери позволяват да се пренася лесно дори в най-малките дамски чанти. От една страна е козметично огледало и то с лед осветление, а от друга вградена батерия с 3000mAh заряд. Подходящ за зареждане на смартфони, таблети, четци на електронни книги и др.</p> <h3>IV. Електрическа четка за зъби Philips Sonicare S3100 (HX3673/11)</h3> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://ofisitebg.com/product/elektricheska-chetka-za-zabi-philips-sonicare-s3100-hx367311" target="_blank" rel="noopener" title="Електрическа четка за зъби Philips Sonicare S3100 (HX3673/11)">Купи тук</a></span></strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11178/files/image/elektriceska-cetka-za-zabi-philips-sonicare-s3100-hx367311-image_617943fd365a1_1280x1280.jpeg" width="392" height="314" /></span></p> <p>Нека бъде електрическа.</p> <p>Добър подарък за ежедневна употреба, с който половинката Ви ще заблести с услепителна усмивка. В пъти по-добра от ръчната, в пъти намалява плаката, в пъти по-здрави венци и зъби. Резултатите са налице от първото измиване. Заедно с електрическата четка за зъби получавате и кутия за съхранение и пренасяне. Подарете здраве.</p> <h3>V. Xiaomi 11 Lite 5G NE, 128GB, 8GB RAM, Dual SIM</h3> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://ofisitebg.com/product/xiaomi-11-lite-5g-ne-128gb-8gb-ram-dual-sim" target="_blank" rel="noopener" title="Xiaomi 11 Lite 5G NE, 128GB, 8GB RAM, Dual SIM">Купи тук</a></span></strong></span></p> <p><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11178/files/image/xiaomi-11-lite-5g-ne-128gb-6gb-ram-dual-sim-copy-image_61446154acf61_1920x1920.jpeg" width="433" height="433" /></span></p> <p>Peach Pink е цветът.</p> <p>Розовото ще подходи на всеки тоалет. Последният модел на Xiaomi 11 Lite 5G NE има 8GB RAM памет, а капацитета на батерията е 4250mAh. Не се притеснявайте от изпускания и надрасквания, мобилният телефон е защитен с Corning Gorilla Glass 5. Моделът има тройна задна камера с&nbsp;LED светкавица, а за перфектното селфи 20MP предна. Инстаграм, готви се.</p> <h3><br />VI. Смарт часовник Canyon (CNS-SW78)</h3> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><a href="https://ofisitebg.com/product/smart-chasovnik-canyon-cns-sw78" target="_blank" rel="noopener" title="Смарт часовник Canyon (CNS-SW78)">Купи тук</a></strong></span></p> <p><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11178/files/image/smart-casovnik-canyon-cns-sw78-image_61fb80bac39eb_1280x1280.png" width="401" height="401" /></span></p> <p><br />Кой не би се зарадвал на красив и елегантен дизайн на смарт часовник на достъпна цена с отлични характеристики?</p> <p>Освен, че показва часът и датата, часовникът измерва пулс и крачки. С него можете да управлявате по-лесно приложенията от мобилния си телефон. Съвместим с операционните системи iOS на iPhone и Android. Моделът на Canyon може да закупите с розова или с черна каишка и корпус. Няма да сгрешите ако запожите на достъпното.</p> <p><br /><span style="font-size: 12pt;"><strong>Специални оферти за НЕГО:</strong></span></p> <h3>I. Тример Philips One Blade Pro Face (QP6530/15)</h3> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><a href="https://ofisitebg.com/product/trimer-philips-one-blade-pro-face-qp653015" target="_blank" rel="noopener" title="Тример Philips One Blade Pro Face (QP6530/15)">Купи тук</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11178/files/image/trimer-philips-one-blade-pro-face-body-qp655015-copy-image_60794e6a3376f_1280x1280.jpeg" width="443" height="332" /></strong></span></p> <p>Един неостаряващ подарък, който би зарадвал всеки мъж.</p> <p>Вместо 3 уреда получава 1, който подстригва, бръсне и оформя. Тримерът Philips One Blade Pro Face прави всичко. Уредът е водоустойчив, лесно се почиства. Батерията издържа 90 минути непрекъсната работа само с 1 час зареждане.</p> <h3><br />II. Машинка за подстригване Philips Hairclipper Series 3000 (HC3505/15)</h3> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><a href="https://ofisitebg.com/product/mashinka-za-podstrigvane-philips-hairclipper-series-3000-hc350515" target="_blank" rel="noopener" title="Машинка за подстригване Philips Hairclipper Series 3000 (HC3505/15)">Купи тук</a></strong></span></p> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11178/files/image/masinka-za-podstrigvane-philips-series-3000-hc350515-image_60044cce0ca7a_1280x1280.jpeg" width="433" height="433" /></strong></span></p> <p>Един от "must have" уредите на Philips, който всеки мъж трябва да притежава.</p> <p>Използването на машинката за подстригване Philips Hairclipper Series 3000 е лесно и бързо, а след това прическата е професионална. Машинката има 13 настройки на дължина и е подходяща за всеки тип коса. Доверете се на практичното.</p> <h3><br />III. Фитнес гривна Xiaomi Redmi Smart Band Pro, черен (BHR5501GL)</h3> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><a href="https://ofisitebg.com/product/fitnes-grivna-xiaomi-redmi-smart-band-pro-cheren-bhr5501gl" target="_blank" rel="noopener" title="Фитнес гривна Xiaomi Redmi Smart Band Pro, черен (BHR5501GL)">Купи тук</a></strong></span></p> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11178/files/image/grivna-xiaomi-redmi-smart-band-pro-ceren-bhr5501gl-image_619f4c90b51ba_1920x1920.png" width="401" height="401" /></strong></span></p> <p>Практична, удобна, многофункционална и на достъпна цена.</p> <p>Фитнес гривната Xiaomi Redmi Smart Band Pro има вградени над 110 тренировки с функция за автоматично разпознаване и стартиране. Бързо ходене, бягане, изкачване, плуване и т.н. не представляват затрудения. Следи съня, издържа до 14 дни с едно зареждане. Зарадвайте половинката си с най-доброто.</p> <h3><br />IV. Motorola moto g60, 128GB, 6GB RAM Dual, Dynamic Gray</h3> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><a href="https://ofisitebg.com/product/motorola-moto-g60-128gb-dynamic-gray" target="_blank" rel="noopener" title="Motorola moto g60, 128GB, 6GB RAM Dual, Dynamic Gray">Купи тук</a></strong></span></p> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11178/files/image/motorola-moto-g100-128gb-dual-iridescent-ocean-copy-image_61a77f850c17f_1280x1280.jpeg" width="426" height="426" /></strong></span></p> <p>Не втора, не трета, а четворна задна камера с&nbsp;LED светкавица предлага моделът на Motorola moto g60.</p> <p>Отлични параметри на мобилния телефон, които няма да разочароват неговите ползватели. Мобилният телефон има 6GB RAM памет и капцитет на батерията от 6000mAh с възможност за бързо зареждане. Не пропускайте да се възползвате от намаленията и да подарите на половинката си ново мобилно устройство.</p> <h3>V. Безжични слушалки Xiaomi Redmi Buds 3 Pro</h3> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><a href="https://ofisitebg.com/product/bezjichni-slushalki-xiaomi-redmi-buds-3-pro" target="_blank" rel="noopener" title="Безжични слушалки Xiaomi Redmi Buds 3 Pro">Купи тук</a></strong></span></p> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11178/files/image/bezzicni-slusalki-xiaomi-redmi-buds-3-pro-image_6140537a3efcf_1280x1280.jpeg" width="375" height="375" /></strong></span></p> <p>Безжични, удобни с красив дизайн и цветови избор.</p> <p>Новият модел слушалки Xiaomi Redmi Buds 3 Pro е с функция за активно подтискане на външния шум, безжично зареждане на кутията, 28 часа живот на батерията при слушане на музика и функция за свързване на две устройства.&nbsp;Какво по-добро? Моделите на Хаоми не разочароват.</p> <h3>VI. Samsung Galaxy XCover 5, 64GB, 4GB RAM, Dual SIM</h3> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><a href="https://ofisitebg.com/product/samsung-galaxy-xcover-5-64gb-4gb-ram-dual-sim" target="_blank" rel="noopener" title="Samsung Galaxy XCover 5, 64GB, 4GB RAM, Dual SIM">Купи тук</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11178/files/image/galaxy-xcover-5.jpg" width="497" height="397" /></strong></span></p> <p>Едно удароустойчиво и водоустоичиво предложение на мобилен телефон.</p> <p>Samsung Galaxy XCover 5 има 4GB RAM памет и капцитет на батерията 3000mAh. Дизайн направен да впечатлява. Устройството крещи здравина и мъжественост.</p> <p><br /><span style="font-size: 12pt;"><strong>Специални оферти за ТЯХ:</strong></span></p> <h3><br />I. Пречиствател на въздух Xiaomi Mi Air Purifier 3C</h3> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><a href="https://ofisitebg.com/product/prechistvatel-na-vazduh-xiaomi-mi-air-purifier-3c" target="_blank" rel="noopener" title="Пречиствател на въздух Xiaomi Mi Air Purifier 3C">Купи тук</a></strong></span></p> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11178/files/image/precistvatel-na-vazduh-xiaomi-mi-air-purifier-3c-image_6030ff7247790_1280x1280.jpeg" width="376" height="575" /></strong></span></p> <p>Домът Ви никога не е бил по-чист.</p> <p>Зарадвайте се взаимно и си подарете най-добрия от серията на въздохупречиствателите на Xiaomi. Устройтвото покрива площи от 20-35 m2. Довиждане прах!</p> <h3>II. Грил плоча Tefal Health Multi Grill (CB6A0830)</h3> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><a href="https://ofisitebg.com/product/gril-plocha-tefal-health-multi-grill-cb6a0830" target="_blank" rel="noopener" title="Грил плоча Tefal Health Multi Grill (CB6A0830)">Купи тук</a></strong></span></p> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11178/files/image/elektriceska-skara-tefal-plancha-2000-w-nezalepvaso-pokritie-kapak-cerna-image_601b1dec5c04c_1280x1280.jpeg" width="445" height="445" /></strong></span></p> <p>Уред, който си заслужава.</p> <p>Ето и един представител на уредите за приготвяне на храна. Грил плочата Tefal Health Multi Grill е с оребрена и гладка повърхност за ефикасно и удобно приготвяне на храната. Зеленчуци или месо - не е никакъв проблем. Здравословно готвене с незалепващото покритие, за да гриловате без нужда от допълнително мазнина.</p> <h3>III. Таблет Lenovo TAB (TB-8505X), 16/2, LTE</h3> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><a href="https://ofisitebg.com/product/tablet-lenovo-tab-tb-8505x-162-lte-za5h0050bg-16gb-2gb" target="_blank" rel="noopener" title="Таблет Lenovo TAB TB-8505X">Купи тук</a></strong></span></p> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11178/files/image/tablet-lenovo-tab-tb-8505x-162-lte-za5h0050bg-16gb-2gb-image_61e7e20adea35_800x800.jpeg" width="441" height="427" /></strong></span></p> <p>Семейно щастие!</p> <p>Ниска цена, удобни размери за употреба, щадящ екран за очите. Освен това Таблет Lenovo TAB TB-8505X работи със SIM карта за мобилен интернет. Правилният избор за цялото семейство.</p> <h3>IV. Стъклена електрическа кана Philips Series 5000 (HD9339/80)</h3> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><a href="https://ofisitebg.com/product/staklena-elektricheska-kana-philips-series-5000-hd933980" target="_blank" rel="noopener" title="Стъклена електрическа кана Philips Series 5000 (HD9339/80)">Купи тук</a></strong></span></p> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11178/files/image/staklena-elektriceska-kana-philips-series-5000-hd933980-image_61f13c4ee9ab2_1920x1920.jpeg" width="446" height="446" /></strong></span></p> <p>Philips никога не разочарова.</p> <p>Модерен, светещ дизайн, създаден за дълго ползване. Съвместимостта на електрическата кана е 1,7 л. Загрява водата за секунди. Прекрасно допълнение към всяка кухня.</p> <h3>V. Кафеавтомат Philips Series 2200 (EP2220/10)</h3> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><a href="https://ofisitebg.com/product/kafeavtomat-philips-series-2200-ep222010" target="_blank" rel="noopener" title="Кафеавтомат Philips Series 2200 (EP2220/10)">Купи тук</a></strong></span></p> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11178/files/image/kafeavtoma-philips-ep222010-image_601fd98fca79f_1280x1280.jpeg" width="416" height="424" /></strong></span></p> <p>Изживяване за милиони.</p> <p>Сутрешното кафе не е имал такъв плътен и завладяващ аромат. Кафеавтоматът Philips Series 2200 е мутифукционален, който мели, обработва и Ви предоставя неустоимият вкус и аромат на кафе от пресни зърна. Любимото Ви кафе е на клик разстояние.</p> <h3>VI. Вертикална прахосмукачка Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light (BHR4636GL)</h3> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><a href="https://ofisitebg.com/product/vertikalna-prahosmukachka-xiaomi-mi-vacuum-cleaner-light-bhr4636gl" target="_blank" rel="noopener" title="Вертикална прахосмукачка Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light (BHR4636GL)">Купи тук</a></strong></span></p> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11178/files/image/xiaomi-mi-vacuum-cleaner-light-5355.jpeg" width="416" height="416" /></strong></span></p> <p>Иновативна, мощна, и изключително лека.</p> <p>Лесна за използване и поддръжка. Вертикална прахосмукачка Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light е всичко това. Модерен дизайн за всеки Smart Home. Запознайте се с новото!</p> <blockquote> <p>Избирайте на воля,&nbsp;&nbsp;възползвайте се от намаленията и зарадвайте Вашите половинки. <br />Винаги на Вашето разположение, <br />Епикът на Офисите</p> </blockquote>

, , ,
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки