0700 900 81 

  +359 89 5395 555 
Меню
Меню
Начини на плащане

Apr/ 5/2020

Начини на плащане

1. Наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка)
Плащането е на цялата стойност (посочена в имейла за завършена поръчка) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката. При доставка направена куриерска фирма Спиди или Еконт може да заплатите на място с кредитна карта.

2. Плащане по банков път

Банка: DSK Bank EAD

IBAN: BG35STSA93000011990406

BIC/SWIFT на Банка ДСК: STSABGSF

основание за плащане: номер на поръчката

3. ePay.bg

Използването на ePay.bg предоставя лесен и удобен начин да заплатите избрания/те от Вас продукт/и с вашата кредитна/дебитна карта, независимо къде се намирате.

Поддържани карти: VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro, ако имат CVV2/CVC2 код).

4. EasypayСлед завършване на поръчката и направен избор за плащане с еasypay, ще получите код за плащане, с който код без такса може да заплатите сумата във всички каси на еasypay.

5. Плащане с кредитна/дебитна карта - MyPOS

Плащането онлайн се извършва с лична кредитна/дебитна карта или карта на вашата фирма – при безопасни условия като се защитават личните данни на потребителя. Приемат се кредитни и дебитни карти, издадени от VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro, ако имат CVV2/CVC2 код).

Независимо от валутата, с която разполагаш в сметката, транзакциите се извършват в лева според актуалния обменен курс, определен от вашата банка.

Съветваме Ви да направите справка при своята банка за евентуални допълнителни такси, които биха могли да Ви бъдат начислени при онлайн плащания или такива чрез банка за стоки/услуги, предлагани от Ofisitebg.com. Имайте предвид, че някои банки начисляват такси, комисионни или други допълнителни тежести във връзка със самите транзакции, както и в случаи на обмяна на валута. Всички тези допълнителни отчисления се поемат от потребителя. Ofisitebg.com не носи и няма да плаща или възстановява каквито и да е подобни удръжки в резултат на плащане на цената за негов продукт/услуга. 

6.  На изплащане

Можете да кандидатствате онлайн за продукт на изплащане над 150лв чрез:
- „Ти Би Ай Банк” EАД
- „Уникредит Кънсюмър Файненсинг” АД 
- „БНП Париба Пърсънъл Файненс” С.А., клон България

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новини - Ofisitebg

Новини - Ofisitebg

Начини на плащане

Начини на плащане

1. Наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка)Плащането е на цялата стойност (посочена в имейла за завършена поръчка) и се заплаща в български 1. Наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка)Плащането е на цялата стойност (посочена в имейла за завършена поръчка) и се заплаща в български 2020-04-05T22:11:00+03:00 Начини на плащане

<p><span style="font-size: 18pt;"><strong>1. Наложен платеж</strong>&nbsp;<strong>(плащане в брой на куриера при доставка)</strong></span><br />Плащането е на цялата стойност (посочена в имейла за завършена поръчка) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.&nbsp;При доставка направена куриерска фирма Спиди или Еконт може да заплатите на място с кредитна карта.</p> <p><span style="font-size: 18pt;"><strong>2. Плащане по банков път</strong></span></p> <p><strong>Банка:</strong> DSK Bank EAD</p> <p><strong>IBAN:</strong> BG35STSA93000011990406</p> <p><strong>BIC/SWIFT на Банка ДСК: STSABGSF</strong></p> <p><strong>основание за плащане:</strong> номер на поръчката</p> <p><span style="font-size: 18pt;"><strong>3. ePay.bg</strong></span></p> <p>Използването на ePay.bg предоставя лесен и удобен начин да заплатите избрания/те от Вас продукт/и с вашата кредитна/дебитна карта, независимо къде се намирате.</p> <p>Поддържани карти:&nbsp;VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro, ако имат CVV2/CVC2 код).</p> <p><strong><span style="font-size: 18pt;">4. Easypay</span> -&nbsp;</strong>След завършване на поръчката и направен избор за плащане с еasypay, ще получите код за плащане, с който код без такса може да заплатите сумата във всички каси на еasypay.</p> <p><span style="font-size: 18pt;"><strong>5. Плащане с кредитна/дебитна карта&nbsp;- MyPOS</strong></span></p> <p>Плащането онлайн се извършва с лична кредитна/дебитна карта или карта на вашата фирма &ndash; при безопасни условия като се защитават личните данни на потребителя. Приемат се кредитни и дебитни карти, издадени от VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro, ако имат CVV2/CVC2 код).</p> <p>Независимо от валутата, с която разполагаш в сметката, транзакциите се извършват в лева според актуалния обменен курс, определен от вашата банка.</p> <p>Съветваме Ви да направите справка при своята банка за евентуални допълнителни такси, които биха могли да Ви бъдат начислени при&nbsp;онлайн плащания&nbsp;или такива чрез банка за стоки/услуги, предлагани от Ofisitebg.com. Имайте предвид, че някои банки начисляват такси, комисионни или други допълнителни тежести във връзка&nbsp;със самите транзакции, както и в случаи на обмяна на валута. Всички тези допълнителни отчисления се поемат от потребителя. Ofisitebg.com не носи и няма да плаща или възстановява каквито и да е подобни удръжки в резултат на плащане на цената за негов продукт/услуга.&nbsp;</p> <p><span style="font-size: 18pt;"><strong>6. &nbsp;На изплащане</strong></span></p> <p>Можете да кандидатствате онлайн за продукт на изплащане над 150лв чрез:<br />- &bdquo;Ти Би Ай Банк&rdquo; EАД<br />- &bdquo;Уникредит Кънсюмър Файненсинг&rdquo; АД&nbsp;<br />- &bdquo;БНП Париба Пърсънъл Файненс&rdquo; С.А., клон България</p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки