Меню
Меню

Сокоизтисквачка Philips MicroMasticating Avance Collection (HR1945/80)

Сокоизтисквачка Philips MicroMasticating Avance Collection (HR1945/80)
НОВ Седмично забавление Philips Безплатна доставка до BOX NOW
- 20,00 лв.
Сокоизтисквачка Philips MicroMasticating Avance Collection (HR1945/80)
Категория: Сокоизтисквачки Производител: Philips SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
529,00 лв. В наличност
Стара цена: 549,00 лв.
Спестяваш: 20,00 лв.
Няма наличност
В наличност

  

  

  

Най-добрите качества на продуктите остават в чашата ви

Технологията MicroMasticating изцежда до 90% от плода.

  • Технологията MicroMasticating изцежда до 90% от плода - Плодовете и зеленчуците имат хиляди клетки със съдържание на сок, витамини и други жизненоважни хранителни вещества. Иновативната технология MicroMasticating на Philips разтваря клетките за изстискване на максимално количество от любимите ви съставки, които ще поставят 90% от вашите плодове в чашата, а не в кошчето за отпадъци.

  • Изстисквайте любимите си плодове, включително банани и манго - Приготвяйте вкусни и здравословни сокове както от меки плодове, така и от твърди зеленчуци. Можете да правите любимите си комбинации и да използвате този продукт дори за съставки със съдържание на скорбяла, които обикновено се изстискват трудно, като например банани и манго.

  • Обогатете питието си с листа, зеленини и ядки - Листните зеленчуци с фибри също са подходящи продукти за приготвяне на здравословни сокове и всички те могат да се приготвят с тази сокоизстисквачка. Житните стръкове, спанакът и много други могат да влязат в ролята на важна здравословна добавка към ежедневните ви сокове благодарение на технологията за микро изстискване MicroMasticating. Можете да добавяте и определени видове ядки, като например бадеми, за да приготвите бадемово мляко.

  • Функцията за предварително почистване изстисква и последната капка сок - Функцията за предварително почистване е специална програма, която изстисква и последната капка сок, докато почиствате вътрешната част на вашия продукт. Това ви помага да извлечете максималното от плодовете и зеленчуците, както и да избегнете загуба на ценния сок по време на почистване.

  • Лесно разглобяване и изплакване без кухненски инструмент - Дизайнът за разглобяване и частите без ръбове улесняват бързото почистване само с чешмяна вода. Поради липсата на остри ръбове всички фибри и частици се изплакват за секунди.

  • С уникалния дизайн без цедка почиствате за по-малко от 1 минута - Уникалният ни дизайн без цедка позволява безпроблемно наливане на сока в чашата, който преминава през филтър, отстраняващ всички нежелани частици от сока и е толкова лесен за почистване, че не се налага да използвате четки.

  • Иновативната функция за спиране на прокапването поддържа чистотата на кухненския плот - Изцяло интегрираната функция за спиране на прокапването ви позволява да прекъсвате работа отвреме-навреме и да поддържате кухненския плот винаги чист. Просто натиснете долната част на отвора за сок и потокът ще спре, като пръстите ви ще останат сухи.

  • Сокоизстисквачка с плоска конструкция с интегрирани части - Оптимизираният дизайн с ширина от 11 см ви позволява да държите сокоизстисквачката директно върху кухненския плот. Тя заема изключително малко пространство, както докато се съхранява, така и по време на работа, тъй като е изцяло интегрирана и необходимостта от външни отделения отпада.

  • Изцеждайте сок направо в чашата - Изцеждането на сок направо в чашата ви позволява да подготвите всяка чаша според вкуса на вашето семейство, за да избегнете използването и почистването на ненужни части – по този начин и кухненският плот остава чист.

  • Подвижните части могат да се съхраняват в контейнера за плодова каша - Всички по-малки подвижни части на сокоизстисквачката, като например табличката, буталото и каната, могат да се съхраняват в контейнера за плодова каша. Така постигате безопасно съхранение и винаги знаете къде да ги откриете за следващото изцеждане на сок.

  • По-бързо приготвяне с 2 x по-широка захранваща тръба - По-широката захранваща тръба ви позволява да приготвяте сок без затруднения. Тази функция ще ви позволи да разполагате с питателни напитки за нула време, тъй като е необходимо само малко приготвяне.

  • Включена е вдъхновяваща книжка с рецепти - Селекцията на вашите рецепти и продукти е важна част от цялото изживяване. Тази книжка съдържа 20 рецепти и ви дава цялостни насоки във връзка със здравословните ефекти от тях.


Сокоизтисквачка Philips MicroMasticating Avance Collection (HR1945/80)

Сокоизтисквачка Philips MicroMasticating Avance Collection (HR1945/80)

529,00 лв. В наличност
Стара цена: 549,00 лв.
Спестяваш: 20,00 лв.
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки