0700 900 81 

  +359 89 5395 555 
Меню
Меню

Често задавани въпроси

 • Плащане

  1. Наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка)
  Плащането е на цялата стойност (посочена в имейла за завършена поръчка) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката. При доставка направена куриерска фирма Спиди или Еконт може да заплатите на място с кредитна карта.

  2. Плащане по банков път

  Банка: DSK Bank EAD

  IBAN: BG35STSA93000011990406

  BIC/SWIFT на Банка ДСК: STSABGSF

  основание за плащане: номер на поръчката

  3. ePay.bg

  Използването на ePay.bg предоставя лесен и удобен начин да заплатите избрания/те от Вас продукт/и с вашата кредитна/дебитна карта, независимо къде се намирате.

  Поддържани карти: VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro, ако имат CVV2/CVC2 код).

  4. Easypay - След завършване на поръчката и направен избор за плащане с еasypay, ще получите код за плащане, с който код без такса може да заплатите сумата във всички каси на еasypay.

  5. Плащане с кредитна/дебитна карта - MyPOS

  Плащането онлайн се извършва с лична кредитна/дебитна карта или карта на вашата фирма – при безопасни условия като се защитават личните данни на потребителя. Приемат се кредитни и дебитни карти, издадени от VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro, ако имат CVV2/CVC2 код).

  Независимо от валутата, с която разполагаш в сметката, транзакциите се извършват в лева според актуалния обменен курс, определен от вашата банка.

  Съветваме Ви да направите справка при своята банка за евентуални допълнителни такси, които биха могли да Ви бъдат начислени при онлайн плащания или такива чрез банка за стоки/услуги, предлагани от Ofisitebg.com. Имайте предвид, че някои банки начисляват такси, комисионни или други допълнителни тежести във връзка със самите транзакции, както и в случаи на обмяна на валута. Всички тези допълнителни отчисления се поемат от потребителя. Ofisitebg.com не носи и няма да плаща или възстановява каквито и да е подобни удръжки в резултат на плащане на цената за негов продукт/услуга. 

  6.  На изплащане

  Можете да кандидатствате онлайн за продукт на изплащане над 150лв чрез:
  - „Ти Би Ай Банк” EАД
  - „Уникредит Кънсюмър Файненсинг” АД 
  - „БНП Париба Пърсънъл Файненс” С.А., клон България

   

   

 • Доставката

  1. Куриерски фирми.

  Всички продукти се изпращат по куриер съгласно избора на клиента. Куриерските фирми са Лео Експрес, Спиди, Интерлогистика и Еконт/офис/. 

  2. Какво включва пратката?

  - Поръчания от Вас продукт/и

  - Гаранционна карта

  - Касова бележка

  - Фактура при желание на клиента

  Гаранционната карта с прикрепен касов бон и фактурата / ако сте пожелали/ се намира под товарителницата или в транспортната опаковка на продукта. Не я търсете в заводската опаковка на продукта.

  Имате право да проверите пред куриера преди плащане съдържанието на пратката. Препоръчваме Ви да го направите!

  3. Цени на доставката

  Цената на доставката е фиксирана: за Sameday, Интерлогистика, Спиди, Лео Експрес и Еконт - 5.99лв и се добавя във фактурата на клиента. Поръчки на стойност над 300 лв. се доставят безплатно. Всички продукти се изпращат с опция "Преглед и тест". Всички цени са с ДДС.

  Пратките с куриерска фирма DHL се заплащат предварително и таксата за доставка е по тарифата на куриера.

  Цената за доставка на продукти с голямо тегло или обем се калкулира отделно. Визуализира се по време на поръчката и е различна за различните методи на доставка. При поръчка на повече бройки продукти /при което се получава голям обем или тегло/ си запазваме правото да изберем метода на доставка.

  4. Срок за доставка

  Срокът за доставка е от два до пет работни дни след потвърждаване на вашата поръчка и важи само за територията на Република България. Не важи за населени места, които се посещават от куриерските фирми в определени дни от седмицата!

  Ако продуктът е изпратен в същия ден, в който е направена поръчката не се потвърждава поръчката.

 • Мога ли да получа фактура за сумата?

  Всички цени са с включено ДДС. Вие ще получите фактура по ДДС. 

 • Как да потвърдя поръчката си?

  Ще се свържем с Вас само ако има проблем с поръчката. Вие не трябва да правите нищо за да потвърдите поръчката си. За всеки нов статус на поръчката ще получавате имейл.

 • Оригинални ли са продуктите?

  Всички продукти са нови в оригинална, неразопакована опаковка от официалния дистрибутор на производителя. 

  Това не важи за продуктите, които са в секция "Разопаковани" и "Реставрирани". В наименованието на продуктите от тези секции е включена думичката - "Реставриран" или " Разопакован".

 • Гаранция

  Гаранционния срок на всички продукти е 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически от датата на закупуване, освен ако не участват в промоции за удължена гаранция.

  Това не важи за продуктите които са в секция Разопаковани и реставрирани. В наименованието на тези продукти е включена думичката - "Реставриран" или " Разопакован".

 • Сервизно обслужване/Гаранционно обслужване

  При възникнал проблем с поръчания от Вас продукт и необходимост от сервизно обслужване, моля да имате предвид следното:

  1. Всички продукти се изпращат заедно с гаранционна карта, на гърба на която има протокол за рекламации;

  2. Попълнете протокола;

  3. Изпратете продукта с кутията и аксесоарите към него, заедно с протокола, гаранционната карта, както и копие от платежния документ, с който сте заплатили поръчката.  

  4. Моля обадете се за да пуснем заявка за куриер на телефон +359895395555 или пишете на вайбър WhatsApp. Може да изпратите пратката до от офис на Спиди до офис на Спиди гр. Първомай ул. Димитър Благоев или от  адрес и офис на Лео експрес до офис на Лео експрес с адрес: гр. Първомай като получател "Офисите" ООД за наша сметка.

  5. След приемането на пратката в нашия офис, същата се вписва в книгата ни за рекламации. След което ще получите обаждане от наш служител, който ще Ви информира за номера на вашата рекламация.

  6. Продуктите се обслужват в оторизираните сервизи за всяка марка в едномесечен срок съгласно действащото българско законодателство.  Продукта ще се замени/ремонтира и ще бъде изпратен отново при Вас за наша сметка в оказания срок.  

  7. В случай, че оторизирания сервиз откаже гаранционно обслужване, ще получите протокол за причината за това от сервиза, заедно с предложение за извъндоговорно обслужване. При този случай транспортните разноски са за ваша сметка.

  Продуктите не се носят от Вас. 

 • Връщане и замяна

  Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 (четиринадесет дни), моля, следвайте стъпките по-долу.

  1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

  - Номер на поръчка

  - Дата на получаване на продукта

  - Имена на клиент

  - Телефон за връзка

  - Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

  - При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

  2. След изпращането на данните, представител на ОФИСИТЕ ООД ще се свърже с Вас.

  3. Ако желаете да се свържете с представител на ОФИСИТЕ ООД по телефона, номерът за връзка е 0700 900 81.

  Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него на посочения телефон или [email protected]

  4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

  Получател: ОФИСИТЕ ООД

  Адрес: Гр. Първомай 4270 Ул. княз Борис І №28

  Тел.: 0700 900 81

  Предпочитан куриер: Моля свържете се с нас за да подготвим заявка за вземане  на телефон +359895395555 или пишете на VIBER и WhatsApp

  Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

   

  Полезна информация:

  Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай ОФИСИТЕ ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

  Потребителят е длъжен да съхранява получените от ОФИСИТЕ ООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани(продукти за лична грижа) и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

  В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ОФИСИТЕ ООД

  При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

  Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковката и. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

 • Код за отстъпка и промоции

  За да не пропуснете нашите промоции ни последвайте в социалните мрежи: 

 • Контакти и други въпроси

  Тел. номер: 0700 900 81, 0894622612

  Viber: 089 539 5555

  Имейл: [email protected], [email protected]

  Адрес: гр.Първомай, ул. Княз Борис І №28, ПК: 4270

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки